by Casapantalones
Fay's Foodies

Pure smaken, persoonlijke aandacht, perfecte ambiance

Van een diner aan huis tot evenementen, een compleet aangekleed 21-diner of verse afhaalmaaltijden; bij Fay’s Foodies zorgen wij ervoor dat je zorgeloos geniet van vers en lekker eten.

Fay's Foodies

Over Mij

Ik ben Fay, de Fay in Fay’s Foodies. Ooit begonnen met het koken van verse afhaalmaaltijden maar inmiddels is Fay’s Foodies uitgegroeid tot een complete cateraar. De liefde voor gastronomie en gastvrijheid zat er bij mij altijd al in, maar is nog verder opgebloeid tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag.

Inmiddels heb ik al jarenlang walking dinners, 21-diners, diners aan huis, bruiloften, recepties en andere evenementen mogen verzorgen. Waarbij stijlvol, creativiteit, oog voor detail en persoonlijke touch altijd centraal staan. Daarom kom ik ook altijd graag bij mensen thuis langs om alle wensen te bespreken. Zo weten we zeker dat we de perfecte (culinaire) aankleding voor jouw diner of evenement samenstellen.

Blije mensen laten genieten van heerlijk eten in een fijne, ontspannen ambiance. Voor mij is dat waar alles om draait. Met liefde voor eten en liefde voor mensen sta ik elke dag in de keuken om de lekkerste gerechten te bereiden. Dat ik daarmee kan bijdragen aan het maken van mooie herinneringen vind ik nog steeds één van de mooiste kanten van mijn vak.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Leuk! Stuur me een e-mail, een app of bel me. Ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan. Let's make memories.

Puur en lokaal

De beste ingrediënten

We werken met pure ingrediënten van de speciaalzaak om de hoek. Vlees van de slager, groenten van de markt, gevogelte van de poelier en lekkers van de toko.

Vers en met liefde

Je proeft het verschil

Al onze gerechten worden dagvers, met liefde bereid. We werken met de beste, verse producten en besteden tijd en aandacht aan elk gerecht. En dat proef je.

Happy customers

Wat onze foodies zeggen

Tekst

Voor de kerstborrel van mijn bedrijf Global Sports Media, heeft Fay heerlijke originele hapjes bereid. Het was verrassend lekker en ook over de service ben ik zeer tevreden. Zeker een aanrader!
Arjen
Global Sports Media
Hartelijk bedankt voor de geweldige service! De hapjes waren fantastisch, we kregen de hele avond complimenten van onze gasten. De organisatie, de planning, de uitvoering: alles was goed. We hebben er zelf niet naar om hoeven kijken
Anne & Pjotr van Schothorts
Fay, bedankt voor je goede organisatie en zorgen. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop alles is verlopen. Ik kan me niet voorstellen dat dit de laatste keer is dat we samengewerkt hebben 😉
Frank van der Vorst
Emma Communicatie

Openingstijden Fay's Foodies

 • Maandag
  9:00 - 18:00
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  9:00 - 18:00
 • Zondag
  9:00 - 18:00

Locatie

Kerklaan 57, 2282 CE Rijswijk

Telefoon / Whatsapp

+31 6 2849 5491

E-mail

info@faysfoodies.nl

Blijf op de hoogte

LET's GET SOCIAL!

Volg onze socials om op de hoogte te blijven, voor een kijkje in de keuken en om instant trek te krijgen 😉