by Casapantalones

Fay’s Foodies

Chef op locatie

Zorgeloos culinair genieten met een chef aan huis. Wij verzorgen met liefde je 21-diner, je diner aan huis of een walking dinner.

Diner aan huis

Genieten van een heerlijke avond zonder er zelf omkijken naar te hebben. Een diner aan huis ter ere van een verjaardag, een jubileum, een herendiner of een vriendinnendiner. Als chef aan huis verzorgen we graag een mooie, intieme avond waarbij je niks anders hoeft te doen dan te genieten van het moment.

21-diner

Je 21-diner, een once in a lifetime event. Daarom doen wij er alles aan dit onvergetelijk te maken. Een menu afgestemd op je thema, een signature drink en stijlvolle aankleding: wij verzorgen jouw 21-diner tot in de puntjes. Je kunt zorgeloos genieten van de gesprekken, de speeches, de mensen om je heen en natuurlijk de allerlekkerste gerechten.Ongedwongen genieten

Walking Dinner

Een walking dinner: ideaal om ongedwongen te genieten van vers, lekker en bijzonder eten terwijl je alle tijd hebt om met je gasten te praten. Wij bereiden smaakvolle gerechtjes die passen bij jou, de gelegenheid, het eventuele thema en de gasten. Natuurlijk zorgen we voor een prachtige presentatie en serveren we alle gerechtjes uit.


Happy customers

Wat onze foodies zeggen

Fay heeft bij ons een diner aan huis tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk eten, mooi gepresenteerd en het fijnste aan alles: we hebben er zelf geen omkijken naar gehad! Een echte aanrader als je een etentje wilt organiseren maar ook van de avond en je gezelschap wilt genieten.
Pauline Haagsma
Fay heeft het 21-diner van onze dochter georganiseerd. Vooraf ruim de tijd genomen om al onze wensen door te spreken en dat heeft geloond! We hebben genoten van lekker eten en een fantastische styling, helemaal afgestemd op het Great Gatsby thema. Chapeau!
Laura de Groot
Voor de lancering van ons nieuwe product hebben we Fay’s Foodies gevraagd om onze receptie te verzorgen. Fay toverde heerlijke gerechten en wijnen op tafel en verzorgde daarnaast ook de complete aankleding. Alles perfect in lijn met onze huisstijl. Fay gaf ons event de finishing touch.
Michel Wiersma

Locatie

Loostraat 107, 6852 BC Huissen

Telefoon / Whatsapp

+31 6 2849 5491

E-mail

fay@faysfoodies.nl

Blijf op de hoogte

LET’s GET SOCIAL!

Volg onze socials om op de hoogte te blijven, voor een kijkje in de keuken en om instant trek te krijgen 😉


Facebook


Instagram


Linkedin