21-diner

Een uniek diner gemaakt voor jou

Jouw 21-diner is uniek! Kies voor een traditionele aanpak met proost, amuses en 6-gangen diner aan een lange tafel of start je liever met verrassende cocktails gevolgd door een menu met een eigentijdse twist? Ieder 21-diner is anders, daarom denkt Fay´s Foodies graag met je mee over de specifieke invulling. Het draait tijdens het 21-diner om de “vele speeches, anekdotes, liedjes en roasts”.

Jij bent het middelpunt van de avond en dan willen je ouders natuurlijk niet de hele avond in de keuken staan. Fay bereidt het diner tot in de puntjes voor en de bediening serveert de heerlijke gerechten en dranken uit aan tafel. Jij en je ouders kunnen zo zorgeloos genieten van de avond met een 5 tot een 8-gangen diner op restaurantwaardig niveau, ons team neemt alle zorgen uit handen.

Aankleding en decoratie

Uiteraard kunnen wij ook de aankleding verzorgen. Wij verhuren tafels, stoelen, glaswerk en decoratie. Geef aan welke sfeer gewenst is en wij denken graag met je mee. We werken op basis van maatwerk en luisteren graag naar de persoonlijke wensen. We bieden geen standaard arrangementen aan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Ik help je graag! Je kunt contact met mij opnemen om de opties voor je 21 diner te bespreken of een offerte aan te vragen.

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Je kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy