Walking dinner

Diner aangepast aan uw wens

Een walking dinner is de ideale invulling voor/tijdens een borrel of feest om uw gasten te verwennen met feestelijke gerechtjes, handzaam geserveerd op mooi servies. Een goede invulling tijdens een borrel of feest.

U en uw gasten hebben tegelijkertijd de gelegenheid tot netwerken en klantcontact-momenten. De mogelijkheden en culinaire keuzes zijn eindeloos, waardoor wij het walking dinner perfect laten aansluiten op uw wensen. Een walking dinner leent zich ook goed als invulling van een verjaardags- of jubileumfeest. Er worden op locatie heerlijke gerechten gekookt en geserveerd in een handzaam formaat. De gerechten worden fraai gepresenteerd op aardewerk bordjes en voorzien van een vorkje. Op de tafels plaatsen we kleine mesjes en broodjes met huisgemaakte smeersels.

5-gangen menu

Een walking dinner bevat minimaal 5 gerechten en kan worden uitgebreid tot wel 10 gangen. Het menu bestaat uit een combinatie van vis, vlees en/of vegetarische gerechten. Fay bereidt de gerechten af op locatie en vervolgens worden deze uitgeserveerd door enthousiaste en ervaren bedieningsmedewerkers.

Zijn er gasten met speciale voedingsrestricties, laat het dan gerust weten, dan houden we hier bij de voorbereidingen rekening mee.

Tarieven

Een walking dinner is mogelijk vanaf 30 personen. De prijzen voor het diner zijn afhankelijk van het aantal gangen dat u wenst en van de menukeuze. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  • 4-gangen menu €38,50 per persoon
  • 5-gangen menu €41,50 per persoon
  • 6-gangen menu €44,50 per persoon
  • 7-gangen menu €47,50 per persoon

De menuprijzen zijn exclusief wijnarrangement, bediening, chef op locatie en exclusief de huur van servies, meubilair, glaswerk, bestek, tafellinnen. Hiervoor werken wij samen met diverse Party Verhuur bedrijven. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de benodigde materialen en het aantal gasten (prijs op aanvraag)

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met u mee! U kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy