Walking dinner

jouw diner, precies zoals jij het wil

Een walking dinner is de ideale invulling voor/tijdens een borrel of feest om je gasten te verwennen met feestelijke gerechtjes, handzaam geserveerd op mooi servies. Een goede invulling tijdens een borrel of feest.

Jij en je gasten hebben tegelijkertijd de gelegenheid tot netwerken en klantcontact-momenten. De mogelijkheden en culinaire keuzes zijn eindeloos, waardoor wij het walking dinner perfect laten aansluiten op je wensen. Een walking dinner leent zich ook goed als invulling van een verjaardags- of jubileumfeest. Er worden op locatie heerlijke gerechten gekookt en geserveerd in een handzaam formaat. De gerechten worden fraai gepresenteerd op aardewerk bordjes en voorzien van een vorkje. Op de tafels plaatsen we kleine mesjes en broodjes met huisgemaakte smeersels.

5-gangen menu

Een walking dinner bevat minimaal 5 gerechten en kan worden uitgebreid tot wel 10 gangen. Het menu bestaat uit een combinatie van vis, vlees en/of vegetarische gerechten. Fay bereidt de gerechten af op locatie en vervolgens worden deze uitgeserveerd door enthousiaste en ervaren bedieningsmedewerkers.

Zijn er gasten met speciale voedingsrestricties, laat het dan gerust weten, dan houden we hier bij de voorbereidingen rekening mee.

Tarieven

Een walking dinner is mogelijk vanaf 30 personen. Je kunt kiezen voor 4,5,6 of 7 gangen. De prijzen voor het diner zijn afhankelijk van het aantal gangen dat je wenst en van de menukeuze.

Op aanvraag kunnen wij ook een wijnarrangement, bediening, een chef op locatie en de huur van servies, meubilair, glaswerk, bestek, tafellinnen verzorgen. Hiervoor werken wij samen met diverse Party Verhuur bedrijven. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de benodigde materialen en het aantal gasten (prijs op aanvraag).

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Ik ben er om je te helpen! Neem gerust contact met mij op en de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen.

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Je kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy