Over Fay

Al van kleins af aan was Fay te vinden in de keuken. De fascinatie voor eten en het ontdekken van nieuwe recepten en ingrediënten heeft altijd al haar interesse gehad. Als kind stonden op haar verlanglijstje dan ook al schorten, keukengerei en kookboeken.

Na haar studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag waar zij haar stages volgde in Michelin restaurants in het buitenland, was de tijd dan ook aangebroken om haar passie te volgen. Koken en mensen blij maken met haar eten, gastvrijheid en enthousiaste service.

In 2013 was haar cateringbedrijf Fay’s Foodies een feit. Met ruim 11 jaar ervaring als private chef kan Fay garanderen dat je diner, zakelijk of privé, een groot succes wordt. Hierbij draait het er bij Fay om dat je zorgeloos kunt genieten en je samen met je gasten in de watten wordt gelegd. 

Tegenwoordig zijn de feestelijke diners van Fay een fenomeen in een groot gedeelte van ons land, van De Randstad tot aan de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Brabant en steeds meer daarbuiten. Dus heb je zelf iets te vieren? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte!

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Je kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy