Over Fay
Al van kleins af aan was ik te vinden in de keuken. De fascinatie voor eten en het ontdekken van nieuwe recepten en ingrediënten heeft altijd al mijn interesse gehad. Als kind stonden op mijn verlanglijstje dan ook al schorten, keukengerei en kookboeken.
Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag waar ik mijn stages volgde in Michelin-restaurants in het buitenland, was de tijd dan ook aangebroken om mijn passie te volgen: koken en mensen blij maken met mijn eten, gastvrijheid en enthousiaste service.
In 2013 werd mijn cateringbedrijf Fay’s Foodies een feit. Met ruim 11 jaar ervaring als private chef kan ik garanderen dat je diner, zakelijk of privé, een groot succes wordt. Hierbij draait het er bij mij om dat je zorgeloos kunt genieten en je samen met je gasten in de watten wordt gelegd.
Ik ben gevestigd in Huissen, maar tegenwoordig zijn mijn feestelijke diners een fenomeen in een groot gedeelte van ons land, van de Randstad tot aan de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Brabant en steeds meer daarbuiten. Dus heb je zelf iets te vieren? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte!
Een onvergetelijk event
begint met goed eten
Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Je kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.