Diner aan huis

Werkwijze

Zorgeloos genieten van een feestelijk en overheerlijk diner in je eigen huiskamer? Als private chef verrast Fay jou en je gasten met kleurrijke, originele gerechten die niet misstaan in een chique restaurant. In de gemoedelijke sfeer van je eigen huis, maar dan wel met de uitmuntende verzorging, service en heerlijke gerechten van Fay´s Foodies.

Ben je geïnteresseerd om jouw (zakelijke) diner of borrel te laten verzorgen door Fay’s Foodies? Neem dan contact op via de contactpagina of door even te bellen.

Fay neemt dan eerst je wensen met je door en vervolgens stuurt zij een geheel vrijblijvend, een gepersonaliseerd menu dat aansluit bij jouw smaak en wensen. Vervolgens kunnen we samen de offerte finetunen, totdat deze geheel aansluit bij je verwachtingen.

Laat het over aan de chef

Na bevestiging van de definitieve offerte gaat Fay voor je aan de slag. Een dag voor het diner worden eventuele huurmaterialen zoals tafels, servies en glaswerk bij je bezorgd door Fay´s Foodies vaste verhuurpartner. In overleg kleedt je de tafel en ruimte zelf aan met de gehuurde materialen of laat je dit door Fay en haar team verzorgen.

Ongeveer anderhalf uur voor aanvang van de gasten arriveert Fay met haar team om de laatste voorbereidingen te treffen. Je kunt in de tussentijd nog even lekker ontspannen en voorbereiden op je feestelijke dag met familie, vrienden of collega’s.

Wanneer de gasten arriveren kun je zelf lekker meegenieten en zorgt Fay met haar enthousiaste en professionele team ervoor dat er aan niets ontbreekt. Het diner kan qua timing geheel worden aangepast aan jouw planning, speeches en eventuele presentaties. Na afloop maken Fay en haar team de keuken weer helemaal schoon en vertrekken zij terwijl jij nog lekker kunt natafelen!

Alle tijd om volop te ontspannen

De gehuurde materialen worden de eerstvolgende werkdag weer vuil bij je opgehaald, dus deze hoef je zelf niet af te wassen of schoon te maken.

Dat is pas echt zorgeloos genieten! Dus heb je zelf iets te vieren? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte!

Neem een kijkje in de verschillende diensten op de website voor meer informatie over de mogelijkheden voor je catering vraag. Zit het antwoord op je aanvraag er niet bij neem dan vooral contact op via de contactpagina.

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Je kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy