Diner aan huis

Werkwijze

Zorgeloos genieten van een feestelijk en overheerlijk diner in uw eigen huiskamer? Als private chef verrast Fay u en uw gasten met kleurrijke, originele gerechten die niet misstaan in een chique restaurant. In de gemoedelijke sfeer van uw eigen huis, maar dan wel met de uitmuntende verzorging, service en heerlijke gerechten van Fay´s Foodies.

Bent u geïnteresseerd om uw (zakelijke) diner of borrel te laten verzorgen door Fay’s Foodies? Neem dan contact op via de contactpagina of door even te bellen.

Fay neemt dan eerst uw wensen met u door en vervolgens stuurt zij een geheel vrijblijvend een gepersonaliseerd menu dat aansluit bij uw smaak en wensen. Vervolgens kunnen we samen de offerte finetunen totdat deze geheel aansluit bij uw verwachtingen.

Laat het over aan de chef

Na bevestiging van de definitieve offerte gaat Fay voor u aan de slag. Een dag voor het diner worden eventuele huurmaterialen zoals tafels, servies en glaswerk bij u bezorgd door Fay´s Foodies vaste verhuurpartner. In overleg kleedt u de tafel en ruimte zelf aan met de gehuurde materialen of laat u dit door Fay en haar team verzorgen.

Ongeveer anderhalf uur voor aanvang van de gasten arriveert Fay met haar team om de laatste voorbereidingen te treffen. U kunt in de tussentijd nog even lekker ontspannen en voorbereiden op uw feestelijke dag met familie, vrienden of collega’s.

Wanneer de gasten arriveren kunt u zelf lekker meegenieten en zorgt Fay met haar enthousiaste en professionele team ervoor dat er aan niets ontbreekt. Het diner kan qua timing geheel worden aangepast aan uw planning, speeches en eventuele presentaties. Na afloop maken Fay en haar team de keuken weer helemaal schoon en vertrekken zij terwijl u nog lekker kunt natafelen!

Alle tijd om volop te ontspannen

De gehuurde materialen worden de eerstvolgende werkdag weer vuil bij u opgehaald, dus deze hoeft u zelf niet af te wassen of schoon te maken.

Dat is pas echt zorgeloos genieten! Dus heeft u zelf iets te vieren? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte!

Neem een kijkje in de verschillende diensten op de website voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw catering vraag. Zit het antwoord op u aanvraag er niet bij neem dan vooral contact op via de contactpagina.

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met u mee! U kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy