Zakelijke catering

Succes gegarandeerd

Bij een zakelijk event is het belangrijk dat er een goede en professionele indruk achtergelaten wordt bij uw gasten. Daarom zorgen wij ervoor dat de catering goed verzorgd is en de gerechten aansluiten bij uw concept. Op deze manier worden de gasten verwend en van een uitstekende ervaring voorzien. Voor uw bedrijf verzorgd Fay’s Foodies graag high end-diners, walking dinners en luxe borrels met verrassende Finger Food. Van diner met de Board of Directors, een nieuwjaarsborrel voor belangrijke klanten tot een thema-diner voor een product-launch. Met haar oog voor detail, uitmuntende service en heerlijke high-gerechten staat Fay’s Foodies garant voor een geslaagd diner.

Of u nou kiest voor een feestelijk en chique diner aan een lange tafel of voor een walking dinner of aangeklede borrel met origineel finger food. Bij Fay’s Foodies staan uw wensen centraal en is succes van uw zakelijke event gegarandeerd.

Tarieven

Finger food arrangement (prijzen exclusief BTW)

  • Finger food arrangement 5 luxe hapjes per persoon €19,50 per persoon (aanbevolen voor borrel met een duur van <1 uur)
  • Finger food arrangement 8 luxe hapjes per persoon €29,50 per persoon (aanbevolen voor borrel met een duur van 1> uur)

Open bar

Open bar met luxe frisdranken in fles en blikjes, luxe speciaal biertjes, Heineken bier in fles, Heineken alcohol vrij bier, San Pellegrino bruiswater, gekoeld geïnfuseerd water in tap, met zorg geselecteerde witte en rode wijn.

Open bar gedurende borrel €15,50 per persoon per uur

Toelichting prijzen

De materialen waar de hapjes op worden geserveerd zijn in de arrangementsprijs meegenomen. De prijzen zijn exclusief de uren van bediening en chef op locatie en exclusief de huur van glaswerk voor drankjes en de huur van andere benodigde materialen.

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met u mee! U kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy