Diners grote gezelschappen

Werkwijze

Ziet u het al voor u? Lange, feestelijk aangeklede tafels vol met uw favoriete mensen. Enthousiaste bedieningsmedewerkers serveren kleurrijke, originele gerechten die uw smaakpapillen telkens weer blij verrassen. Samen proosten jullie op mooie momenten die jullie samen hebben beleefd en tot in de late uurtjes wordt er gelachen, gespeecht, heerlijk gegeten en gedronken. Er is geen betere manier om uw verjaardag, jubileum of jullie bijzondere dag te vieren! Fay heeft al meer dan 11 jaar ervaring in het verzorgen van grote en feestelijke diners. Vele enthousiaste gasten gingen u voor. Wanneer zet u uzelf eens goed in het zonnetje?

Fay neemt eerst uw wensen met u door, en vervolgens stuurt zij u een geheel vrijblijvend een gepersonaliseerd menu dat aansluit bij uw smaak en wensen. Vervolgens kunnen we samen uw offerte finetunen totdat deze geheel aansluit bij uw verwachtingen.

Na bevestiging van de definitieve offerte gaat Fay voor u aan de slag. Een dag voor het diner worden eventuele huurmaterialen zoals tafels, servies en glaswerk bij u bezorgd door Fay´s Foodies vaste verhuurpartner. In overleg kleedt u de tafel en ruimte zelf aan met de gehuurde materialen of laat u dit door Fay en haar team verzorgen.

De chef regelt het voor u

Ongeveer anderhalf uur voor aanvang van de gasten arriveert Fay met haar team om de laatste voorbereidingen te treffen. U kunt in de tussentijd nog even lekker ontspannen en voorbereiden op uw feestelijke dag met familie, vrienden of collega’s.

Wanneer de gasten arriveren, kunt u zelf lekker meegenieten en zorgt Fay met haar enthousiaste en professionele team ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het diner kan qua timing geheel worden aangepast aan uw planning, speeches en eventuele presentaties. Na afloop maken Fay en haar team de keuken weer helemaal schoon en vertrekken zij terwijl u nog lekker kunt natafelen!

De gehuurde materialen worden de eerstvolgende werkdag weer vuil bij u opgehaald, dus deze hoeft u zelf niet af te wassen of schoon te maken.

Dat is pas echt zorgeloos genieten! Dus heeft u zelf iets te vieren? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte!

Tarieven

Voor gezelschappen vanaf 16 personen zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt hierbij zelf de keuze maken van wat u uitbesteed en wat u zelf wilt verzorgen. Zo kunt u ervoor kiezen om het helemaal uit handen te geven. Hierbij zorgt Fay ervoor dat u totaal wordt ontzorgd.

U kunt er echter ook voor kiezen om zelf de benodigde materialen in te huren of bijvoorbeeld zelf de wijnen in te kopen. Prijzen zijn afhankelijk van de keuzes die u hierin maakt. Om u een beeld te geven staan hieronder de kosten uitgesplitst die niet afhankelijk van de groepsgrootte zijn. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  • 4-gangen menu bestaande uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en feestelijk dessert, €44,50 per persoon
  • 5-gangen menu bestaande uit een voorgerecht, soep, paletverfrissende cocktail, hoofdgerecht en feestelijk dessert, €50,50 per persoon
  • 6-gangen menu bestaande uit een voorgerecht, soep, tussengerecht, paletverfrissende cocktail, hoofdgerecht en feestelijk dessert, €57,50 per persoon

De menuprijzen zijn exclusief de huur servies, meubilair, glaswerk, bestek, tafellinnen. Hiervoor werken wij samen met diverse Party Verhuur bedrijven. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de benodigde materialen en het aantal gasten (prijs op aanvraag)

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met u mee! U kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy