Recensies

Fay heeft inmiddels al meerdere diners en borrels verzorgd bij ons thuis. Ze heeft heel veel oog voor detail, kookt bijzonder goed en verrassend en brengt met haar sprankelende persoonlijkheid gelijk de feeststemming in huis. Er gaan zeker nog meer partijen volgen!

Mirelle Koeman

Ik had vijf jaar geleden al kennis gemaakt met Fay toen zij de catering voor een grote receptie voor mij verzorgde en was toen al onder de indruk. Toen ik onlangs mijn 60ste verjaardag wou vieren was zij top of mind. En ze heeft me niet teleurgesteld. De organisatie en de kwaliteit van het gebodene was geweldig. Fay had alles perfect voorbereid, zodat zij gewoon tussen de gasten in onze keuken heerlijke hapjes kon uitserveren, zonder stress en zonder rommel. Ook heeft ze het huren van servies, glazen en dergelijke voor mij geregeld. Fay straalt enthousiasme uit en is daarmee zelf ook een geweldige aanvulling op het feestgedruis. Iedereen vond het reuze leuk dat zij midden tussen de gasten haar kunsten kon vertonen en interactie met hen kon hebben. Top.

Frank Bracht

Fay is fantastisch! Voor ons jubileum voor 55 personen de volledige 4 gangen catering verzorgd. Heerlijk, goed en gevarieerd en alles precies op schem! Fay heeft alles onder controle! Echt onderscheidend t.o.v. andere cateraars!

Marc Nelen

Dit weekend heeft Fay’s Foodies de catering gedaan, een 5-gangen diner voor 75 personen. Dit was de eerste keer dat ik met Fay heb gewerkt en ze heeft alle verwachtingen waargemaakt. De gerechten waren vers, smaakvol, vernieuwend en vooral een lust voor het oog met als uitsmijter haar signature dessert “de Pavlova”. Naast de catering heeft Fay de coördinatie gedaan van het bestellen van het bijpassende servies. Fay is iemand waarop je kunt bouwen en vertrouwen. Ik zou Fay van harte aanbevelen aan vrienden en bekenden.

Iris Joele

‘Fantastische Fay’ noemen wij haar inmiddels. Wij hebben weer overheerlijk gegeten met verse producten , prachtige gerechten. Zij kan het gewoon!

Marie Louise van Echteld

Net verhuisd van Voorschoten naar Rijswijk en dan moet je weer allemaal nieuwe contacten aanboren! De opening van ons nieuwe kantoor in De Loods, maar wie vraag ik als cateraar?? Via via kwam ik bij Fay Foodies en vanaf het kennismakingsgesprek was daar al direct een klik. De fraai uitziende maar vooral zeer smakelijk hapjes waren één feest! Met grote zorg en finesse klaargemaakt, kleurrijk en vooral niet standaard! Ik wist dat er ook een aantal bouwvakkers zouden komen op de opening en we weten allemaal dat zij toch wel gek zijn op bitterballen! Ook hier werd voor gezorgd en daar werd gretig van gegeten! Zelf uitserveren? Welnee zei Fay en leverde ook nog 4 allerleukste personen die ons van alle drank en hapjes voorzag! Met de komst van Fay Foodies heb ik als organisator ook kunnen genieten van de gasten, de hapjes en de drankjes! Kortom een super toffe eerste ervaring en ik zou het morgen weer doen!! DANKJEWEL Fay en team!!

Ideal Projects

Afgelopen zaterdag het 21 diner van onze dochter gevierd met een overheerlijk diner van Fay! Wat was het heerlijk! De hele avond genoten van alle mooie en lekkere gerechten en ook van de manier waarop Fay en Wies ons hebben bediend. Chapeau!!! Het heeft het hele feest tot een onvergetelijke avond gemaakt!!

Astrid Haeghens

Heerlijk genoten van Fay haar kookkunsten en bediening. Zo fijn om op mijn eigen verjaardag te genieten en me niet druk hoeven maken over het eten en drinken van mijn gasten. Prachtig opgemaakte en heerlijke gerechtjes. Was helemaal top!

Miele Geleijns

Een onvergetelijk event

begint met goed eten

Contact

Bel Fay:

WhatsApp:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Je kunt altijd bellen, appen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie en een passend aanbod.

Beveiligd met reCAPTCHA. VoorwaardenPrivacy